Van harte Gefeliciteerd!

Er is geen twijfel meer over mogelijk; jullie zijn onlosmakelijk verbonden. Al deze momenten, vormen het verhaal van jullie liefde. Een verhaal dat zich bijna klaarmaakt voor een nieuw hoofdstuk, ingeluid door de mooiste dag in jullie leven.

Mijn naam is Maarten Schot en ik ben fotograaf, gespecialiseerd in trouwreportages. Ik leg alle mooie ontroerende en spontane momenten tijdens de mooiste dag in jullie leven vast in een reeks beeldende herinneringen die voor altijd in jullie harten gesloten zullen zijn.

Aandacht

Een opdracht tot bruiloft fotografie benader ik met uiterste zorg en aandacht, vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering van mijn product. Het op een geweldige manier in beeld brengen van jullie trouwdag vergt inlevingsvermogen, mentale devotie, voorbereiding en nazorg. Ik investeer niets minder.

Verhaal

Als fotograaf ben ik meer dan beeldend vormgever, ik ben een verhalenverteller die ieder belangrijk moment tijdens uw trouwdag aanvoelt. Als psycholoog voel ik sociale dynamiek, interacties en momenten aan. Zo creëer ik een reportage die u voor altijd terugbrengt naar dit moment, en verder.

Kwaliteit

Jullie verwachtingen overtreffen, alleen dan ben ik tevreden. Mijn product moet geweldig zijn, daar zet ik mij voor in en u hoeft niets minder te verwachten.  Een lach op jullie gezicht toveren iedere keer als u de beelden terugkijkt, dat drijft mij als fotograaf.

Over Maarten

Na een studie Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht begon ik mijn carrière in de Human Resources. Van strategie en het geven van trainingen tot het runnen van een eigen organisatie. Hoewel dit alles voldoening gaf, was ik op zoek naar meer creativiteit in mijn werkzaamheden. Ik merkte dat ik elke kans benutte om creativiteit toe te passen en dat mijn aandacht daar altijd naar uit ging.

Ik ontdekte fotografie al op jonge leeftijd, een kunstvorm waarbij alles samenkomt; emotie, techniek, compositie, licht, natuurkunde en psychologie. Om maar een aantal voorbeelden te noemen. Als fotograaf zie ik waarden in al deze aspecten, de techniek is complementair aan licht, compositie, emotie en passie. De camera is slechts gereedschap. Als psycholoog ben ik mij goed bewust van de wereld op mij heen, menselijke interactie en betekenisvolle momenten. Zo weet ik de mooiste momenten vast te leggen. Bruiloften trekken dan ook mijn aandacht, momenten waarop mensen stilstaan bij de liefde die zij voor elkaar delen, met optimisme voor de toekomst. Het liefste betrek ik de natuur daarbij, het slaan van een brug tussen mens en omgeving.

Mijn doel is ieder bruidspaar te voorzien van een gedocumenteerde, visuele verhaallijn die zelfs voor een onbekende ‘voelbaar’ is.. Een tijdmachine die je voor altijd terugbrengt naar dat moment. Mijn passie voor fotografie is de katalysator voor de groei die ik doormaak.

CONTACTPAGINA